Předkrm
-
Filet pražmy královské na grilu
pyré z kandovaného lilku, marinovaná cuketa, smažené kapary
179. - -
Smažený hovězí rillettes v panko strouhance
šlehané žervé, oříškový chips, omáčka z hrušek, chlebová topinka
179. -
Polévky
-
Krémová česnečka
s pečenou šunkou od Francouze, chlebovými hranolkami a sýrem Gran Moravia
99. -
Hlavní jídla
-
Steak z vyzrálé hovězí květové špičky
demi-glace, variace zeleniny - fialová a žlutá mrkev / čekanka / divoká brokolice, houba shiitake, máslo Café de Paris
459. - -
Hovězí kulatá plec tažená na červeném víně
šafránové risotto, glazovaná kořenová zelenina, zeleninové chipsy, listy kapusty
309. - -
Bažantí prso
teplý salát z černé a červené čočky, fenyklu, dýně, řepy a ředkve, omáčka diable z pečených kuřecích křídel, divoká brokolice
349. - -
Fish Pie
zapečený koláč z mořských ryb, krevet, bramborového pyré, rybího velouté a sýru Gruyére
349. - -
Trhané listové saláty s grilovaným kravským sýrem z Licibořic
medovo-hořčičný vinaigrette, červená řepa, dýňová semínka, neapolský chléb
299. -
Dezerty
-
Smažené koblížky z odpalovaného těsta
vanilková omáčka, smažené jablko
129. - -
Vanilková zmrzlina obalená ořechy
přelitá horkou čokoládou
139. -